Luffy Controls FNR-sarja

  10.01.2018

Keskitymme tällä viikolla Ruffy Controls FNR -sarjaan - pienoiskoossa, yksiakselinen, kolmen asentoinen hall-effect-kytkin.

Tämä on tarkkuusohjain sovelluksiin, kuten maa-, meri-, lääketieteellinen, kaupallinen, CCTV-toiminta ja autoteollisuus.

Luotettava, tarkka, kestävä ja pystyy toimimaan vaikeissa olosuhteissa FNR: llä on kaikki innovaatiot, joita odotamme Ruffy-tuotteesta.
Hall-tehokytkimet ovat paljon luotettavampia kuin mekaaniset kytkimet, eivätkä ne kärsi kosketuspoistosta. Ohutlevy, joka on valmistettu ohuesta levystä johtavaa materiaalia, on hallireferenssi ihanteellinen tunnistustekniikka.

Hallin vaikutus löydettiin Dr. Edwin Hallista vuonna 1879. Hän huomasi, että kun virtaa kuljettava johdin sijoitetaan magneettikenttään, syntyy jännite kohtisuoraan sekä nykyiseen että kenttään.

Mutta hänen työnsä oli vuotta aikaisempi, eikä kukaan ollut aavistustakaan siitä, miten sitä voitaisiin soveltaa teoreettisen fysiikan maailmaan. Se oli vasta yli 70 vuotta myöhemmin, kun puolijohtavat materiaalit, kuten pii, tulivat paremmin ymmärretyiksi, että sen ensimmäiset käytännön käyttötarkoitukset alkoivat löytyä.

Hall-efektisensorit löytyvät nyt kaikentyyppisistä päivittäisistä laitteista ja koneista - auton sytytyksistä näppäimistöihin, ompelukoneista tehdasrobottiin. Hall-vaikutusanturit ovat pienet, vankat, helppokäyttöiset ja erittäin luotettavat. Ja tietysti he tekevät erinomaisia ​​joystickit.

Koska sali-efektikytkimen anturi on suljettu ympäristö, se ei vaikuta ympäristölle haitallisiin aineisiin, joten sitä voi käyttää vaikeissa olosuhteissa.

IP67-luokituksen yläpuolella Ruffy FNR on erittäin kestävä: se on suojattu pölyltä ja veden upottamisen vaikutuksilta 15 cm: n ja 1 metrin syvyyteen.

Hall-efektikytkimellä tarkoitetaan myös sitä, että FNR hyötyy laajasta lämpötila-alueesta. Kytkin sietää käyttölämpötiloja 0 ° F - 140 ° F (-17,7 ° C - 60 ° C) ja voidaan säilyttää lämpötiloissa -40 ° F - 160 ° F (-40 ° C - 71 ° C).

Sen sijaan, että ostaa off-the-shelf, FNR voidaan räätälöidä rakentaa tarpeen mukaan.
Kotelo voi olla metallia tai muovia kierretty, kolme sähköä lähtövaihtoehtoa ja rajoitinten valinta.

Se on todella kiinteän tilan tekniikka, jolla on pitkä käyttöikä, erittäin toistettava toiminta. FNR: llä on odotettavissa oleva 3 miljoonan euron käyttöikä täyteen takaisin.

Sen liikkumiskulma on 50 ° (25 ° kussakin suunnassa); sen suurin pystysuuntainen kuormitus on 67,5 lbF ja maksimaalinen vaakataso 50 lbF.

Muovikotelo on mineraali- ja lasitäytteistä nailonia, metallikotelo on kultaa anodisoitua alumiinia, ja kantokassi ja toimilaitteet on valmistettu silikoni- materiaalista.

Ruffy-tuotteita myydään yksinomaan Nexus Components -yrityksessä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa, ja niiden tuotteiden valikoima tarjoaa mahdollisuuden hankkia omat tuotteen, joka sopii täydellisesti sovelluksestasi. Nexus tarjoaa täyden teknisen eritelmän mukaista tukea varmistaakseen korkealaatuisen suunnittelun ja rakenteen.
Se ei myöskään ole tuote, jota sinun on odotettava liian kauan - kuten Ruffy Controls on sitoutunut lykkäämään kuukausittaisia ​​toimitusaikoja, joita ostajat ovat odottaneet. Joten nyt voit tilata mukautetun ohjaussauvan täsmällisiin määrityksiin ja saada sen mukanasi viikon sisällä.

http://www.nexuscomponents.co.uk/Search/ProductDetails/Ruffy%20FNR%20Miniature%20Single%20Axis,%203%20Position%20Hall%20Effect%20Switch